tisdag, juli 17, 2007

Kattutställning med blandade känslor

Åkte med Agneta och Carina till SpeedCats utställning i söndags. Vi hade med oss Freddy, Rag n03 som första gången var uppe i öppen klass (10 mån och 1 vecka), Doris rag n, Gemma (Carinas katt) kastrerad Rag n och lilla randiga avkomman från Ebba.
Dagen började ganska lugnt och vi kammade katter osv. En bekant ville ha min hjälp att visa sin stora kastrathane som kunde ta sin GRAND-titel under dagen. Självklart ställer man upp på det!

Han fick sin titel och dagen fortsatte. Jag hjälpte Agneta att visa Doris som tog sitt cert och biv-en i konkurrens med tre andra bruna colourpoints.
Gemma fick sitt cert och blev nominerad.
Freddy fick sitt cert... och kommentaren ”så nära perfekt en ragdoll kan vara”, blev nominerad... och snodde åt sig BIS i tuff konkurrens... GRATTIS Agneta.

Tyvärr hände en fruktansvärd olycka under dagen. Mitt under dagen är det en stackars liten katt som hastigt dör i sin bur. Jag har ställt ut katt i 5 års tid nu och har aldrig varit med om något liknande. Stackars ägare.... det är verkligen en mardröm.
Tyvärr gjorde detta att det var väldigt svårt att glädjas på rätt sätt över att vi fick med oss två nom en biv och ett BIS hem...

Men i alla fall... Grattis Agneta, Björn och Freddy-pöjken


Kram
Em

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida